Menu

Menu
Menu

Heerlijk genieten in ons restaurant

1001 Kitchen & Bar, Asian streetfood and more

1001 Kitchen & Bar is een eigentijds restaurant, verstopt in een jaren 80 gebouw aan de Havendijk. De grote open ruimte is de plek waar eenvoud en luxe samenkomen. Havendijk is een historische straat in Schiedam aan de bekende wijk de Gorzen.

De Gorzen
De Gorzen is een buurt met veel kleine woningen. Hier woonden begin twintigste eeuw voornamelijk arbeiders van de Schiedamse scheepswerven Wilton Feijenoord, de Nieuwe Waterweg en Gusto. In De Gorzen bevinden zich monumentale woningen van de voormalige stadsarchitect Pieter Sanders waarvan enkele zijn gerenoveerd of gerestaureerd.

Ook de Maasboulevard bevindt zich in de Gorzen. Uitzicht over de Maas en op de skyline van Rotterdam en vele Schiedammers die aan het water vertoeven in de zomermaanden. Fietsen, zonnebaden, wandelen en skaten. En aan het begin van de zomer vindt hier jaarlijks ’t Maasboulevardfeest plaats.

Schuif aan voor een diner in 1001 Kitchen & Bar Hier kunt u heerlijk lunchen en genieten van Asian Street Food gerechten.

Ons restaurant is geopend woensdag tot zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur.

We kijken uit naar je komst, tot gauw!

Menu

Menu

Geniet van onze heerlijke gerechten met Aziatische invloeden en mooie wijnen. Ontdek onze fusion keuken en laat je verrassen door de combinatie van smaken en de diversiteit van gerechten. Allemaal bereid met verse ingrediënten.

Bekijk het menu