Meetings & events

Meetings & events
Meetings & events
Meetings & events
Meetings & events
Meetings & events
Meetings & events

Dé evenementen­locatie aan de dijk en de haven van Schiedam

Havendijk Hotel

In Havendijk Hotel kunt u genieten van onze splinternieuwe evenementenlocatie met een trendy uitstraling, die zich bij uitstek leent voor particuliere events zoals bruiloften en een jubileum tot bedrijfsfeesten en productlanceringen tot 400 personen. Havendijk is de perfecte locatie!

Samen met ons ervaren personeel maken wij van uw bijzondere dag een dag om nooit meer te vergeten. Graag kijken we samen met u naar de – op maat gemaakte – mogelijkheden en ons toegewijde team van event- en weddingplanners.

Trouwen

Een onvergetelijke dag

Trouwen

Indrukwekkend en onvergetelijk mooi! Graag maken wij van deze bijzondere dag een uniek en onvergetelijk moment. De mooiste dag van uw leven!

Bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie in Schiedam? Dan bent u bij Havendijk Hotel aan het juiste adres. Deze nieuwe trouwlocatie in Schiedam biedt veel verschillende mogelijkheden. De sfeervolle ruimtes zijn geheel naar eigen wens aan te kleden en royaal genoeg voor de ontvangst tot 200 receptiegasten en 140 dinergasten. Tot slot bieden we overnachtingsmogelijkheden.

Contact

Bedrijfsevenementen

Elegant en gezellig

Bedrijfsevenementen

Havendijk Hotel biedt volop gelegenheid om gezellig samen te komen met uw gezelschap. Bent u met een groep collega’s, of heeft u een bijzondere gelegenheid die u samen wilt vieren? Voor een vergadering, cursus, training, seminar, lezing, (netwerk)borrel, diner en/of feest. Of u met 10 of 250 zakenrelaties langskomt, elke zaal heeft zijn eigen karakter en capaciteit.

Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Contact

Privé-feesten

Diverse mogelijkheden

Privé-feesten

Organiseert u een gezellig etentje voor vrienden of familie? Bij Havendijk Hotel hebben we ruimte voor lunch of diner tot 30 à 40 personen (in overleg).

Geeft u een groot feest en bent u op zoek naar een locatie? Bij ons kunt u terecht voor groepen tot ongeveer 400 personen. Onze feestlocatie bevat een aparte bar, dus is heel geschikt voor een feestje ‘s avonds.

Ander idee?
Wilt u iets totaal anders, zoals een condoleancemoment of een keer de feestlocatie komen bekijken? Ons team staat open voor uw ideeën! Neem contact met ons op.

Contact